Op 10 februari 2019 hebben wij een nieuwe videoclip opgenomen! In Marks woonkamer in Enschede speelden wij live één van onze meest actuele songs: Explode. Bekijk hier het resultaat!

Afgelopen weekend (7 juli 2018) speelden wij tijdens 26. Nordhorner Musiksommer in het Stadtpark Nordhorn (Dld). Het was GE-WEL-DIG! Nordhorn bedankt! En wat een genot om met zo’n fijne band te mogen spelen! Een video van het optreden is onder deze link te vinden.

Gisteren (31 maart 2018) was Body & Soul voor de uitzending Podium 107.1 op RPL FM uitgenodigd. Hartelijk dank voor de gastvrijheid in Woerden! Naast een interview hebben wij een paar van onze nieuwste songs live mogen spelen. De gehele uitzending is onder deze link te beluisteren. Groetjes aan onze collega’s van het duo Lang & Gelukkig, die samen met ons in de uitzendig te gast waren! Foto: Dave Hammelburg

Wat een leuk weekend ligt achter ons! Op 13 mei 2017 hebben wij ’s middags eerst bij het festival “Muziek in de Straten” in de Enschedese binnenstad opgetreden (zie foto, genomen door René Wolf). ‘S Avonds waren wij in Lingen (Dld) in Café Augusto te gast, waar het publiek muisstil en aandachtig naar onze muziek luisterde.

Op 30 maart 2017 hebben wij een nieuwe videoclip opgenomen. In het theater van de Nationale Reisopera te Enschede speelden wij live één van onze meest actuele songs in en hebben wij deze performance in een video vastgelegd. Hier kun je het resultaat bekijken!

Op 25 en 26 november 2016 mocht Body & Soul gastoptredens tijdens de “Sinfonic Rock Night” in Nordhorn (Dld) verzorgen. “How Would It Be” werd door dirigent en arrangeur Ivo Weijmans voor het grote Sinfonic Rock Ensemble gearrangeerd. 130 musici stonden op het podium: een rockband, een koor en uiteraard een enorm symfonieorkest. Wat een belevenis!

De voorstellingen van de Sinfonic Rock Night 2016 vonden in Kulturzentrum Alte Weberei in Nordhorn plaats. Er waren in totaal drie volledig uitverkochte shows. Het was erg leuk om aan dit evenement mee te werken! En natuurlijk erg bijzonder om ons eigen stuk begeleid door een orkest te mogen horen.

Afgelopen zaterdag (4 juni 2016) hebben wij op het Food Truck Festival TREK opgetreden. Het was heel erg leuk en gezellig! Hartelijk dank aan iedereen die naar ons kwam luisteren!

Op zaterdag 4 juni 2016 treden wij op het Food Truck Festival TREK in Enschede op! Vanaf 16.00 uur kun je in het Volkspark in Enschede naar onze muziek luisteren. We hebben er nu al zin in!

Op 25 mei 2016 was Body & Soul te gast in het programma “Jazzmeeting” op Radio Hengelo TV. Hartelijk dank aan presentatrice Cynthia Thijs-Coenraad voor de uitnodiging en voor het ontzettend leuke interview! De uitzending kan onder deze link teruggeluisterd worden.

Op 13 april 2016 verscheen er in Huis aan Huis Enschede een artikel over de debuut-EP van Body & Soul. Hartelijk dank aan Franklin Veldhuis van de redactie!

Op 16 maart 2016 trad Body & Soul tijdens het juryberaad van “The Voice of Pius X” in het Parkgebouw Rijssen op. Het was een erg leuke en gezellige avond! Hartelijk dank daarvoor! En Saranya Schaap gefeliciteerd met het winnen van de zangwedstrijd!

29 februari 2016. Eindelijk is het zover: Onze debuut-EP is officiëel uit! Tegelijkertijd verschijnt onze eerste single, net als het mini-album getiteld “That Is What We Do”. Hier kun je het album via iTunes kopen. En onder deze link staat de single op iTunes te koop.
Bij de single hebben we uiteraard een videoclip gemaakt. Bekijk het resultaat hier. Hartelijk dank aan Kiki Wiering en Mathijs Leus, die in onze clip acteren!

Op 29 februari 2016 verschijnt de debuut-EP van Body & Soul!
Hier een video met alvast een voorproefje.

De videoclip van “How Would It Be” staat nu online.
Bekijk de videoclip hier. Veel plezier!

Op 29 februari 2016 is het zover: de debuut-EP van Body & Soul is verkrijgbaar!
Voor 11,50 EUR (inclusief verzendkosten) kunt u de cd hier bestellen.
Via iTunes is de EP tevens als download verkrijgbaar.

Op 20 december 2015 speelde Body & Soul een huisconcert bij een verjaardagsfeest in Enschede. Bedankt voor de leuke middag!

Op 26 november 2015 was Body & Soul te gast in het programma “Goeiemiddag Overijssel” op Radio Oost. Bij gastheer Marcel Spijkerman mochten wij over onze aankomende EP vertellen en een aantal stukken live spelen. Het was gezellig!

Op 10 oktober 2015 trad Body & Soul tijdens het “Benefiet voor vluchtelingen” in Poppodium Metropool (Hengelo ov) op. Het was een zeer geslaagde actie van Metropool en een ontzettend leuke avond! De opbrengst van het concert kwam VluchtelingenWerk Nederland ten goede.